FOTOGRAFIRANJE BEBA

Lijepo je snimati djecu svih uzrasta, ali najzahtjevnije su upravo male, tek rođene bebice. Iznimna mi je čast imati priliku sudjelovati u stvaranju trajne uspomene. Vi kao mladi roditelji primjećujete kako se vaša mala beba iz dana u dan mijenja i šteta bi bilo ne zabilježiti te divne trenutke profesionalnim fotografijama.

Kako sam i sam otac dvoje (već odrasle) djece, znam koliko su male bebe osjetljive i nježne, a upravo ću zbog toga pri fotografiranju voditi brigu da se bebica što manje uznemiri. Za fotografiranje u Vašem domu koristit ću se prirodnim svjetlom, a ukoliko to ne bude moguće za osvjetljavanje neću koristiti bljeskalice, koje bi mogle uznemiriti bebicu, već kontinuirano svjetlo koje im ne smeta.

Vrijeme fotografiranja dogovaramo tako da se prilagodim ritmu bebe i Vama. Ukoliko želite fotografiranje bebe odmah po dolasku iz rodilišta, molim Vas da se dovoljno rano predbilježite za termin.

FOTOGRAFIRANJE OBITELJI I DJECE

Obiteljske je fotografije najljepše snimati vani, na otvorenom prostoru u prirodi. Prekrasnih mjesta ima posvuda u okolici, a lokacije za fotografiranje mogu Vam i sam predložiti. Ako imate neko posebno drago mjesto, slobodno predložite, a ja ću Vas savjetovati o dobu dana, kada je fotografiranje najbolje obaviti.

Djeca će se najbolje i najprirodnije osjećati na njima poznatim mjestima te će se prije i lakše otvoriti prema meni tako da mogu snimiti lijepe i opuštene fotografije. Djecu i Vas roditelje poticat ću na igru i fotografirati spontane a ne namještene fotografije. Na fotografiranje možete povesti i Vaše roditelje, jer će im sigurno biti drago, a zabilježit će se zajednički trenuci više generacija.

Predlažem da se telefonski konzultiramo o vremenu i mjestu fotografiranja bez obzira na lokaciju.

FOTOGRAFIRANJE ROĐENDANA

Dječji rođendani, posebno prvi, velika su radost za roditelje, bake, djedove, sestre, braću i sve prisutne.

Fotografijom zabilježite taj trenutak kao trajnu uspomenu. Rođendan je i prilika za zajedničko fotografiranje cijele obitelji koja se okupila na rođendanskom slavlju. Bez obzira na mjesto i vrijeme slavlja dolazim na željenu lokaciju.

Ukoliko pripremate posebno iznenađenje za slavljenicu ili slavljenika, dogovorit ćemo se da fotografiranjem zabilježim i taj poseban trenutak.